• banner
  • LED Grow Light Manufacturing Intellectualization at Lumlux

    LED Tumuwuh Lampu Manufaktur Intellec...

    ● workshop produksi otomatis pikeun LED tumuwuh lampu.Éta dipeunteun salaku bengkel demonstrasi calakan propinsi ku pamaréntah.Kalayan munculna jaman Industri 4.0, manufaktur calakan parantos janten tren anu teu tiasa dihindari pikeun pamekaran produsén tradisional.Lumlux aktip depl ...
    Maca deui
  • Recently, the Suzhou Quality Award Evaluation Committee issued the “Decision on Announcement of the 2020 Suzhou Quality Award Winning Organization”, and Lumlux won the 2020 Suzhou Quali...

    Anyar, Suzhou Quality Award Ev...

    Anyar-anyar ieu, Komite Evaluasi Penghargaan Kualitas Suzhou ngaluarkeun "Putusan ngeunaan Pengumuman Organisasi Unggul Penghargaan Kualitas Suzhou 2020", sareng Lumlux meunang Penghargaan Kualitas Suzhou 2020.The Suzhou Quality Award mangrupa kahormatan dina widang manajemén kualitas ngadegkeun ku th ...
    Maca deui
  • The head of the Organizational Committee of the Suzhou Municipal Party Committee, Lu Xin, and the Secretary of the Xiangcheng District Party Committee Gu Haidong and other leaders came to our compa...

    Pimpinan Panitia Organisasi...

    Dina 14 April 2020, Lu Xin, anggota Komite Tetap Komite Partai Kota Suzhou sareng Menteri Dinas Organisasi, mingpin tim ka perusahaan urang pikeun mariksa sareng nungtun produksi kaamanan.Gu Haidong, Sekretaris Panitia Distrik Xiangcheng, Pan Chunhua, Anggota St...
    Maca deui
  • To strengthen the foundation for scientific research, and to push forward the work of LUMLUX — the annual progress report meeting on key special subjects of the 13th five-year national scienc...

    Pikeun nguatkeun yayasan pikeun scie ...

    Dina soré 27 Méi 2018, waktu Beijing, anu inspeksi kamajuan taunan sarta pasamoan bursa laporan interim tina subyek husus konci tina 13th lima taun rencana elmu nasional jeung téhnologi dilaksanakeun di LUMLUX, Suzhou.Subjek laporan ieu sareng bursa nyaéta "panalungtikan sareng d...
    Maca deui
  • Provincial development and reform commission leaders visited our company for inspection and investigation

    Pangwangunan sareng Reformasi Propinsi...

    Dina soré 9 Maret 2018, pamingpin pangwangunan propinsi Jiangsu sarta komisi reformasi dilongok parusahaan urang pikeun inspeksi jeung panalungtikan, sarta pupuhu pausahaan, Jiang Yiming, masihan hiji panarimaan haneut sapanjang sakabeh proses.Dina simposium, umum ...
    Maca deui
  • Follow the trend and create the cloud era

    Turutan tren sareng jieun awan...

    Dina 23 April 2018, mesin awan ziguang sareng perusahaan konci di suzhou ngayakeun upacara penandatanganan kerjasama di pusat pangalaman industri ziguang.Dina mangsa nu bakal datang, ziguang engine awan bakal cooperate raket jeung usaha konci anu ditandatanganan kontrak ieu dina aspék indust pabrik calakan ...
    Maca deui
  • Welcome the leaders of xiangcheng district of suzhou to visit LUMLUX

    Wilujeng sumping para pamimpin xiangcheng dis...

    Dina soré 15 Désémber 2017, timbalan sekretaris panitia distrik jeung diréktur distrik kacamatan xiangcheng kota Suzhou, cha yingdong, timbalan diréktur distrik pan chunhua mingpin ékonomi distrik jeung biro informasi, biro keuangan sarta commerce biro nganjang LUMLUX CORP. &...
    Maca deui
  • The LUMLUX CSA licensing laboratory

    Laboratorium lisénsi LUMLUX CSA

    Kusabab 2007, nalika LUMLUX CORP. of suzhou diala kualifikasi laboratorium grup CSA jeung kualifikasi BPK, éta geus adhering kana kualitas produk kualitas luhur jeung test sertifikasi paling profésional sarta rigorous salila sapuluh taun, nempatkeun kualitas munggaran.Otorisasi CSA ...
    Maca deui
  • October ▏Lumlux new products unveiled at the 2017 Hong Kong International Autumn Lighting Fair

    Oktober ▏Lumlux produk anyar diumumkeun ...

    Dina 27 Oktober 2017, 2017 Hong Kong International Autumn Lighting Fair dibuka di Hong Kong International Convention and Exhibition Center (Causeway Bay).Lumlux ngabagéakeun para palanggan énggal sareng lami.(Booth No.: N101-04 / GH-F18) Suzhou Lumlux CORP nampilkeun supir LED, catu daya HID, ...
    Maca deui
  • Vice mayor wang xiang visited the company to investigate

    Wakil walikota wang xiang ngadatangan com ...

    Wang xiang, anggota panitia ngadeg panitia pihak kota suzhou jeung wakil walikota eksekutif of suzhou, dilongok parusahaan di 10 am on August 8, 2017, sarta pamingpin senior parusahaan, kayaning jiang yiming, pupuhu pausahaan, sarta qiu. Ming, wakil ketua perusahaan,...
    Maca deui
  • Gu haidong district chief visited our company to inspect and investigate

    Kepala distrik Gu haidong ngadatangan kami ...

    Soré, gu haidong, kapala distrik distrik xiangcheng, suzhou, sumping ka perusahaan kami pikeun mariksa sareng nalungtik.Kapala distrik gu haidong ngadangukeun laporan timbalan manajer umum perusahaan pu min ngeunaan pamekaran LUMLUX, sareng ngobrol sareng ...
    Maca deui
  • LUMLUX 2016 Key R&D Project Review Postdoctoral Research Project “Key Technology Development for Home Plants”

    LUMLUX 2016 Key R&D Project Revi...

    Dina Séptémber 2016, rapat evaluasi pambukaan proyék panalungtikan postdoctoral "panalungtikan sareng pamekaran téknologi konci dina pabrik pepelakan rumah tangga" suksés dilaksanakeun di Newcastle, nyirian peluncuran resmi proyék konci ieu.Sababaraha pamimpin distrik xiangcheng g ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2