LumLux
Corp.

HID jeung LED tumuwuh fixture cahaya

LumLux geus adhering kana filosofi penetrating sikep kerja rigorous kana unggal link produksi, kalawan kakuatan profésional pikeun nyieun kualitas beredar.Pausahaan terus ngaronjatkeun proses manufaktur, constructs dunya produksi kelas munggaran tur garis test, nengetan kontrol prosedur kerja konci, sarta implements pangaturan RoHS di sakuliah jalan, ku kituna pikeun ngawujudkeun kualitas luhur sarta manajemén produksi standardized.

  • New 1000W HPS Lighting Fixture, Z11 Series

    Anyar 1000W HPS Lampu fixture, Z11 Series

    -Knob/Dimming dipisahkeun: 60% -1 15%
    -Universal RJ sinyal nyambungkeun palabuhan
    -Cocok pikeun contolling sinyal analog terpusat
    -Cabut optik pengiriman barang effident
    -Teknologi mimiti lemes
    - Perlindungan lengkep sareng sistem serangan ulang

  • Z7 Die-cast HPS/CMH Series

    Z7 Die-cast HPS / CMH Series

    ● lengkep jempé tur dissipation panas maksimum

    ● RF shielding

    ● indikator status LED

    ● panyalindungan pinuh

    ● téhnologi mimiti lemes

    ● téhnologi mimiti acak

    ● adjustment frékuénsi otomatis

    ● Sistim neunggeul ulang

    ● Kasaluyuan lampu (AUVL/BLV/Philips)

    ● Cocog jeung Lumlux cahaya controller digital

    ● Premium 95% reflective aluminium hammertone interior

    ● Sistim DE Enclosed ngajamin fokus alus teuing jeung conformity

    ● 3 taun jaminan

    ● FCC & CSA / sertifikasi CE

  • M94 HPS/CMH Series

    M94 HPS / CMH Series

    ● lengkep jempé tur dissipation panas maksimum

    ● RF shielding

    ● indikator status LED

    ● panyalindungan pinuh

    ● téhnologi mimiti lemes

    ● téhnologi mimiti acak

    ● adjustment frékuénsi otomatis

    ● Sistim neunggeul ulang

    ● Kasaluyuan lampu (AUVL/BLV/Philips)

    ● Cocog jeung Lumlux cahaya controller digital

    ● Premium 95% reflective aluminium hammertone interior

    ● Sistim DE Enclosed ngajamin fokus alus teuing jeung conformity

    ● 3 taun jaminan

    ● FCC & CSA / sertifikasi CE

  • 200W LED Top Lighting Fixture

    200W LED Top cahaya fixture

    ● Alus panas dissipation

    ● Daisy -ranté

    ● 40% énergi-hemat ti Tradisional HID System

    ● Éféktif shorten periode tumuwuhna tutuwuhan

    ● Tingkat IP: IP65

    ● Luminaire profésional

    ● spéktrum customizable

    ● Cocog jeung bungbuahan, sayuran jeung kembang

     

  • 50W/80W/120W LED Inter lighting

    50W / 80W / 120W LED cahaya Inter

    ● Alus panas dissipation

    ● Daisy -ranté

    ● 40% énergi-hemat ti Tradisional HID System

    ● Éféktif shorten periode tumuwuhna tutuwuhan

    ● Tingkat IP: IP65

    ● Luminaire profésional

    ● spéktrum customizable

    ● Cocog jeung bungbuahan, sayuran, kembang jeung bumbu