• banner
Nami file Release Time Tipe File Ngundeur
Unduh Langkung Inpormasi Produk LUMLUX >> >>

Pasar Internasional

"Ngurus dunya, reputasi asalna tina kualitas".Pikeun lila, parusahaan geus dibayar perhatian hébat kana gawé babarengan ramah tur konsumén.
Ngajamin kualitas sarta jasa, cherish ngahargaan, sahingga meunang kapercayaan tur rojongan konsumén.Kerjasama éksténsif sareng réréncangan sareng ngabagi kamakmuran ogé parantos janten usaha anu paling ikhlas.

Pasar Doméstik

LUMLUX bakal terus taat kana filosofi perusahaan ngeunaan "integritas, dedikasi, efisiensi, sareng win-win"
Urang bakal gawé bareng mitra anu kabetot dina tatanén sistem lampu jieunan gawé bareng pikeun masa depan ngawangun informationization tatanén jeung modernisasi!