• banner
Nami file Ngaleupaskeun Waktos Jenis File Unduh
Unduh Langkung Informasi Produk LUMLUX >> >>

Pasar Internasional

"Paduli pikeun dunya, reputasi asalna tina kualitasna." Kanggo waktos anu lami, perusahaan parantos merhatoskeun pisan kana kerjasama anu ramah sareng konsumén.
Kualitas jaminan sareng jasa, ngahargaan kahormatan, sahingga kéngingkeun kapercayaan sareng dukungan konsumén. Kerjasama anu éksténsif sareng réréncangan sareng ngabagi kamakmuran ogé janten pangudaran urang anu paling tulus.

Pasar Doméstik

LUMLUX bakal teras-terasan taat kana filsafat perusahaan "integritas, dedikasi, épisiénsi, sareng win-win"
Kami bakal damel babarengan sareng mitra anu resep kana sistem lampu ponggawa tatanén kanggo damel babarengan pikeun masa depan ngawangun inpormasi pertanian sareng modérnisasi!