• banner

LumLux
Corp.

HID sareng LED mekarkeun perlengkapan pencahyaan

LumLux parantos taat kana filsafat anu nembus sikep kerja anu ketat kana unggal tautan produksi, kalayan kakuatan profesional pikeun nyiptakeun kualitas anu luar biasa. Perusahaan teras-terasan ningkatkeun prosés manufaktur, nyusun produksi kelas dunya sareng jalur uji, merhatoskeun pikeun ngontrol prosedur kerja konci, sareng ngalaksanakeun régulasi RoHS di sakitar jalan, supados ngawujudkeun kualitas luhur sareng manajemén produksi anu distandarkeun.