• banner
  • Lumlux at Horti China 2021

    Lumlux di Horti China 2021

    Kalayan modél sareng konsép komunikasi internasionalna, HORTI CHINA promosi téknologi sareng alat, ngumpulkeun bakat sareng komunitas, promosi merek, promosi transaksi ageung, sareng komitmen pikeun ngamajukeun paningkatan industri buah, sayuran sareng kembang Cina.Dina sarua ...
    Maca deui
  • Research on the Effect of LED Supplementary Light on the Yield Increasing Effect of Hydroponic Lettuce and Pakchoi in Greenhouse in Winter

    Panalungtikan ngeunaan Pangaruh Suplemén LED...

    Panaliti ngeunaan Pangaruh Lampu Suplemén LED dina Ngaronjatkeun Pangaruh Apu Hidroponik sareng Pakchoi di Tangkuban Parahu dina Usum Usum [Abstrak] Usum tiis di Shanghai sering ngalaman suhu anu rendah sareng cahaya panonpoe anu rendah, sareng kamekaran sayuran daun hidroponik di rumah kaca laun a ...
    Maca deui
  • Pioneer in Horticulture——Lumlux at 23rd HORTIFLOREXPO IPM

    Pelopor dina Hortikultura——Lumlux di 23...

    HORTIFLOREXPO IPM mangrupikeun pameran dagang pangbadagna pikeun industri hortikultura di China sareng dilaksanakeun unggal taun di Beijing sareng Shanghai sacara bergantian.Salaku sistem pencahayaan hortikultura anu berpengalaman sareng panyadia solusi langkung ti 16 taun, Lumlux parantos damel sareng HORTIFLOREXPO IPM caket kana d...
    Maca deui
  • Skills PK-Lumlux successfully held the 4th Employee Skills Competition

    Skills PK-Lumlux suksés ngayakeun th...

    Pikeun ningkatkeun kamampuan operasional sareng kasadaran kualitas karyawan, ngarangsang niat diajarna, ningkatkeun tingkat téoritisna sareng ngagancangkeun pangwangunan tim profésional sareng éfisién, dina 29 Juni 2020, Lumlux Buruh Uni, pusat manufaktur Lumlux babarengan organi...
    Maca deui
  • Lumlux lit up a million flowers in 40,000㎡High-Tec Greenhouse

    Lumlux cahayana sajuta kembang dina 40 ...

    Tanggal 15 Maret 2020, Lanzhou New District ModernAgriculturePark No. 2 High-Tec Greenhouse resmi dioperasikeun.Proyék sistem growlight anu dilakukeun ku Lumlux ogé sacara resmi hurung.Taman Démonstrasi Pertanian Modern Kacamatan Lanzhou Anyar, kalayan legana sakitar 635 héktar ...
    Maca deui
  • Congratulations on the opening of LUMLUX' staff house

    Wilujeng dibuka LUM...

    Dina raraga enrich waktu luang karyawan sarta nyadiakeun lingkungan jeung kaayaan hadé pikeun karya maranéhanana, ulikan sarta hirup, panitia serikat buruh LUMLUX CORP geus Nyiapkeun jeung ngatur pikeun sababaraha bulan, sarta pangwangunan "imah pagawe sacara" bakal. pareum...
    Maca deui
  • [remembering the original intention to create a brilliant future] LUMLUX 2018 Spring Festival gala was held successfully

    [Nginget niat aslina t...

    2017 parantos jauh ti kami kalayan léngkah-léngkah anu teguh, sareng 2018 anu ngarep-arep ngan ukur caket.Dina dinten senang ieu nawar pamitan ka heubeul jeung ngabagéakeun nu anyar, Suzhou Neukes Power Supply Technology Co., LTD., Dina raraga hatur sadaya karyawan pikeun gawé teuas maranéhanana dina taun katukang, ngayakeun grand ...
    Maca deui
  • LUMLUX – Suzhou campus recruiting fair

    LUMLUX – Rekrutmen kampus Suzhou...

    Anyar, parusahaan urang aktip cooperate kalawan suzhou "kampus suzhou dipingpin rencana" saluyu jeung kabutuhan pausahaan ngembangkeun anu beuki ngembangna, sarta aktip ngenalkeun bakat tinggi-tech masing-masing dina pertengahan Oktober, Nopémber jeung awal Désémber nepi ka timur laut lin. ...
    Maca deui
  • LUMLUX | 2017 manufacturing & quality knowledge & skills competition

    LUMLUX | 2017 manufaktur & qu...

    Kompetisi pangaweruh jeung kaahlian, dilumangsungkeun babarengan ku puseur kualitas, puseur manufaktur, departemen SDM jeung serikat buruh, dilaksanakeun grandly di lantai kadua workshop produksi dina 21 Désémber 2017. Jam 8 isuk-isuk, kalawan seru. jeung sora musik progresif,...
    Maca deui
  • Dreams set sail again – the tenth anniversary of LUMLUX

    Impian balayar deui - sapuluh ...

    Dina Januari 18, 2016, LUMLUX CORP. ngayakeun hajatan grand tina ulang 10th tina "ngimpi ulang sailing" tina LUMLUX di spring shenhu Resort hotél di distrik xiangcheng, Suzhou.Sadayana ampir 300 karyawan LUMLUX ngahadiran perayaan éta.Dina dinten agung ieu, warta ...
    Maca deui