• 2

Kegiatan Perusahaan

  • Lumlux lit up a million flowers in 40,000㎡High-Tec Greenhouse

    Lumlux cahayana sajuta kembang dina 40,000㎡High-Tec Greenhouse

    Tanggal 15 Maret 2020, Lanzhou New District ModernAgriculturePark No. 2 High-Tec Greenhouse resmi dioperasikeun. Proyék sistem growlight anu dilakukeun ku Lumlux ogé sacara resmi hurung. Taman Démonstrasi Modern Pertanian Modern Lanzhou, kalayan legana sakitar 635 hektar ...
    Maca deui
  • Congratulations on the opening of LUMLUX' staff house

    Selamat atas pembukaan rumah pegawai LUMLUX

    Kanggo ngeuyeuban waktos luang para karyawan sareng nyayogikeun lingkungan sareng kaayaan anu langkung saé pikeun pagawéan, diajar sareng kahirupan, panitia serikat buruh LUMLUX CORP. Parantos nyiapkeun sareng nyusun sababaraha bulan, sareng pangwangunan "bumi kuli" bakal pareum ...
    Maca deui
  • [remembering the original intention to create a brilliant future] LUMLUX 2018 Spring Festival gala was held successfully

    [émut kana maksud aslina pikeun nyiptakeun masa depan anu cemerlang] LUMLUX 2018 Spring Festival gala diayakeun kalayan suksés

    2017 parantos jauh ti urang kalayan léngkah anu mantep, sareng anu ngarep-ngarep taun 2018 caket. Dina dinten anu bagja ieu pikeun pamitan ka anu lami sareng ngabagéakeun anu anyar, suzhou neukes power supply technology co., LTD., Dina raraga hatur nuhun ka sadaya karyawan pikeun kerja kerasna dina sataun katukang, ngayakeun ...
    Maca deui
  • LUMLUX – Suzhou campus recruiting fair

    LUMLUX - Kampus Suzhou ngiringan adil

    Nembe, perusahaan urang aktip kerjasama sareng suzhou "kampus dipimpin kampus suzhou" saluyu sareng kabutuhan perusahaan pangembangan anu beuki ngembang, sareng aktip ngenalkeun bakat teknologi tinggi masing-masing, dina pertengahan Oktober, November sareng awal Désémber ka belah wétan-kalér lin ...
    Maca deui
  • LUMLUX | 2017 manufacturing & quality knowledge & skills competition

    LUMLUX | Pabrikan & kompetisi kualitas & kaahlian kualitas

    Kompetisi pangetahuan sareng katerampilan, babarengan dicekel ku pusat kualitas, pusat manufaktur, departemen SDM sareng serikat buruh, sacara grandly diayakeun di lokakarya produksi lantai dua tanggal 21 Désémber 2017. Jam 8 énjing-énjing, kalayan pikaresepeun sareng sora musik progresif, ...
    Maca deui
  • Dreams set sail again – the tenth anniversary of LUMLUX

    Impian balayar deui - ulang taun kasapuluh LUMLUX

      Tanggal 18 Januari 2016, LUMLUX CORP. Ngayakeun perayaan ageung tina ulang taun ka-10 tina "impian ulang balayar" tina LUMLUX di hotél shenhu resort spring di distrik xiangcheng, suzhou. Sadayana ampir 300 pagawé LUMLUX ngahadiran perayaan éta. Dina dinten hébat ieu, énggal ...
    Maca deui