• banner
  • This Device Allows You to Eat Your Own Vegetables without Going Out!

    Alat Ieu Ngidinan Anjeun Ngadahar Ow Anjeun...

    [Abstrak]Ayeuna, alat penanaman bumi biasana ngadopsi desain terpadu, anu nyababkeun seueur kasulitan pikeun gerakan sareng ngamuat sareng ngabongkar.Dumasar kana karakteristik ruang hirup warga kota sareng tujuan desain produksi pepelakan kulawarga, tulisan ieu ngajukeun ...
    Maca deui
  • Plant factory-a better cultivating facility

    Pabrik tutuwuhan-a hadé budidaya fa ...

    "Bédana antara pabrik pepelakan sareng ngebon tradisional nyaéta kabébasan produksi pangan seger lokal dina waktos sareng rohangan."Dina téori, ayeuna, aya cukup dahareun di bumi pikeun nyocogkeun kira-kira 12 milyar jalma, tapi cara kadaharan disebarkeun ka sakuliah dunya nyaéta ...
    Maca deui
  • Export Data of Plant Grow Lights in The First Three Quarters of 2021

    Data Ékspor Lampu Tumuwuh Tutuwuhan di T...

    Dina tilu kuartal kahiji taun 2021, total ékspor produk lampu Cina totalna US $ 47 milyar, paningkatan taun-ka-taun 32.7%, paningkatan 40.2% dina période anu sami dina taun 2019, sareng tingkat pertumbuhan rata-rata dua taun. tina 11,9%.Di antarana, nilai ékspor produk lampu LED éta 33,8 b ...
    Maca deui
  • Research on the Effect of LED Supplementary Light on the Yield Increasing Effect of Hydroponic Lettuce and Pakchoi in Greenhouse in Winter

    Panalungtikan ngeunaan Pangaruh Suplemén LED...

    Panaliti ngeunaan Pangaruh Lampu Suplemén LED dina Ngaronjatkeun Pangaruh Apu Hidroponik sareng Pakchoi di Rumah Tangga dina Usum Usum tiis [Abstrak] Usum tiis di Shanghai sering ngalaman suhu anu rendah sareng cahaya panonpoe anu rendah, sareng kamekaran sayuran daun hidroponik di rumah kaca laun a ...
    Maca deui
  • Vertical farms meet human food needs, allowing agricultural production to enter the city

    Ladang vertikal nyumponan kabutuhan pangan manusa,...

    Panulis: Zhang Chaoqin.Sumber: DIGITIMES Paningkatan gancang dina populasi sareng tren pangembangan urbanisasi diperkirakeun ngadorong sareng ngamajukeun pangwangunan sareng kamekaran industri pertanian vertikal.Ladang vertikal dianggap tiasa ngarengsekeun sababaraha masalah produksi pangan, ...
    Maca deui
  • Plant factories in science fiction films

    Pabrik pabrik dina pilem fiksi ilmiah

    Sumber artikel: Plant Factory Alliance Dina pilem saméméhna "The Wandering Earth", panonpoé gancang sepuh, suhu permukaan bumi pisan low, sarta sagalana geus layu.Manusa ngan bisa hirup di dungeons 5 Km ti beungeut cai.Teu aya cahaya panonpoe.Tanah nyaéta ...
    Maca deui
  • The development status and trend of LED grow lighting industry

    Status pangwangunan sareng tren L ...

    Sumber Asli: Houcheng Liu.Status ngembangkeun sarta trend industri cahaya tutuwuhan LED [J].Journal of katerangan Téknik, 2018,29 (04): 8-9.Sumber Artikel: Bahan Sakali Cahaya Jero mangrupikeun faktor lingkungan dasar pikeun kamekaran sareng pamekaran pepelakan.Cahaya henteu ngan ukur nyayogikeun énergi pikeun pepelakan ...
    Maca deui
  • DLC releases official version of grow light v2.0

    DLC ngarilis versi resmi tumuwuh ...

    Dina 15 Séptémber 2020, DLC ngarilis versi resmi v2.0 standar pikeun lampu tumuwuh atanapi luminary hortikultura, anu bakal dilaksanakeun dina 21 Maret 2021. v1.2 baku.Grow light v2.0 offi...
    Maca deui
  • Aplikasi tina lampu tumuwuh LED dina faci ...

    Panulis: Yamin Li sareng Houcheng Liu, jsb, ti College of Horticulture, South China Agriculture University Sumber Artikel: Rumah Tangga Hortikultura Jenis fasilitas hortikultura utamana ngawengku rumah kaca plastik, rumah kaca surya, rumah kaca multi-span, jeung pabrik tutuwuhan.Sabab...
    Maca deui
  • Effects of Different LED Spectra on Watermelon Seedlings

    Balukar tina Spéktra LED Béda dina W...

    Sumber Artikel: Jurnal Panalungtikan Mékanisasi Pertanian;Panulis: Yingying Shan, Xinmin Shan, Song Gu.Samangka, salaku pepelakan ékonomi has, ngagaduhan paménta pasar anu ageung sareng syarat kualitas anu luhur, tapi budidaya bibitna hésé pikeun melon sareng térong.Alesan utama nyaéta: ...
    Maca deui
  • More DLC Listed LED Grow Light Fixtures Available Now

    Langkung DLC ​​Listed LED Grow Light Fixtur...

    4 langkung seueur lampu LED Grow kami parantos didaptarkeun DLC.Tetep katala jeung leuwih datang!Kami ngarancang sareng nyaluyukeun supir LED di jero pikeun mastikeun kinerja anu pangsaéna pikeun perlengkapan premium kami.Salaku panyadia produk sareng solusi anu diakuan, kami parantos lami paduli ngeunaan hemat energi n ...
    Maca deui
  • Current situation and trend of LED grow lighting solution in plant factory

    Kaayaan ayeuna sareng tren LED gr ...

    Panulis: Jing Zhao, Zengchan Zhou, Yunlong Bu, jsb.Sumber Média: Téknologi Téknik Pertanian (hortikultura rumah kaca) Pabrik pepelakan ngagabungkeun industri modéren, biotéhnologi, hidroponik gizi sareng téknologi inpormasi pikeun ngalaksanakeun kadali precision tinggi faktor lingkungan di ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2