• 2

Kegiatan Pasar

  • Lumlux Is with You at KIFE

    Lumlux Aya sareng Anjeun di KIFE

    Lumlux hadir dina Ekspo Kembang Internasional Kunming ka-21 Cina (KIFE) ti tanggal 12 dugi ka 14 Juli. KIFE didirikeun taun 1995. Saatos langkung ti 20 taun pangalaman akumulasi sareng présipitasi sumberdaya, éta parantos janten acara dagang tingkat luhur anu mingpin pangwangunan industri kembang di Asia ....
    Maca deui
  • Lumlux "Landing" at GreenTech

    Lumlux "Landing" di GreenTech

    GreenTech mangrupikeun tempat rapat global pikeun sadaya ahli anu kalibet dina téknologi hortikultura di RAI Amsterdam. GreenTech museurkeun kana tahap awal ranté hortikultura sareng masalah produksi anu aya hubunganana sareng penanam. GreenTech bakal diayakeun ti 11-13 Juni 2019 di RAI Amsterdam Kalayan rapi ...
    Maca deui
  • Zhengzhou International Horticultural Expo 2018, we are coming!

    Zhengzhou International Hortikultural Expo 2018, urang sumping!

    Pameran Hortikultura Internasional Cina Zhengzhou diayakeun dinten ayeuna di Pusat Pameran Internasional Zhongyuan di Zhengzhou, Propinsi Henan. Téma paméran ieu nyaéta "Inovasi pikeun Ningkatkeun Industri, Brand Casting Future", tujuanana pikeun ngamajukeun pamutahiran téknologi sareng ngagantian produk di ...
    Maca deui
  • Lumlux Corp. participated in the 2018 Autumn Hong Kong International Lighting Fair

    Lumlux Corp ilubiung dina Pameran Pencahayaan Internasional Autumn Hong Kong 2018

    Lumlux Corp ilubiung dina Autumn Hong Kong International Lighting Fair 2018 ti 27th dugi ka 30 Oktober di Pusat Konvensi sareng Pameran Internasional Hong Kong. Langkung ti 10.000+ peserta pameran hadir dina pameran waktos ieu. Lumlux mangrupikeun salah sahiji ti saeutik perusahaan anu nyandak perlengkapan lampu ...
    Maca deui
  • The successful holding of the 2018 Plant Factory Innovation Technology Exchange Conference

    Konpérénsi suksés Konférénsi Tukeuran Téknologi Pabrik Pabrik Pabrik 2018

    Tanggal 24 Agustus 2018, disponsoran ku Aliansi Inovasi Pabrik Cerdas Nasional, diayakeun ku Jaringan Pencahayaan Pertanian, Konferensi Bursa Téknologi Pabrik Pabrik Pabrik 2018 • Stasion Suzhou (No. 4) diayakeun di laboratorium Suzhou UL Meihua Certification Co ., Ltd., dina Suz ...
    Maca deui
  • Lumlux in 2018 China International Plant Factory and Agricultural Lighting Expo

    Lumlux di 2018 Pabrik Tutuwuhan Internasional Cina sareng Expo Lampu Pertanian

    Suzhou Lumlux Corp gabungan di 2018 Pabrik Pabrik Internasional Tiongkok sareng Pameran Lampu Pertanian di Pusat Pameran Internasional Sourcing Shanghai tanggal 13 Agustus 2018. Diatur ku Institut Lingkungan sareng Pengembangan Berkelanjutan Akademi Élmu Pertanian Cina, ieu ...
    Maca deui