BANNER2
banner4
BANNER1
BANNER3

LumLux Corp.

Nyumput sareng LED
numuwuhkeun lampu LumLux
Corp.

Kusabab didirikeun taun 2006, Lumlux parantos didedikasikan pikeun R & D tina perlengkapan lampu efisiensi tinggi sareng pengendali dina lampu suplemén Tutuwuhan sareng lampu Public. Produk cahaya suplemén tutuwuhan parantos seueur diterapkeun di Éropa sareng Amérika sareng parantos kéngingkeun reputasi pasar global sareng reputasi dunya pikeun industri pencahayaan Cina.

Kalayan pabrik standar na ngalangkungan langkung ti 20.000 méter pasagi, Lumlux ngagaduhan langkung ti 500 padamel profesional tina sagala rupa bidang. Mangtaun-taun, ngandelkeun kakuatan perusahaan padet, kamampuan inovasi anu teu bérés sareng kualitas produk anu saé, Lumlux parantos janten pamimpin di industri.

  • vision:Using Intelligent Power Supply to Create a Better Future  vision:Using Intelligent Power Supply to Create a Better Future

    Visi perusahaan

    visi: Ngagunakeun Suplai Daya calakan pikeun Nyiptakeun Kahareup Hadé

  • Become a world-class intelligent power supply manufacturer, providing stable and efficient intelligent power supply products and servicesBecome a world-class intelligent power supply manufacturer, providing stable and efficient intelligent power supply products and services

    Misi perusahaan

    Janten pabrikan suplai kakuatan calakan kelas dunya, nyayogikeun produk sareng jasa kakuatan calakan anu stabil sareng épisién

  • People - oriented users first innovation reachPeople - oriented users first innovation reach

    Filsafat bisnis

    Pamaké anu berorientasi ka jalma mimiti ngahontal inovasi

  • Integrity, Devotion, Efficiency, ProsperityIntegrity, Devotion, Efficiency, Prosperity

    Nilai inti

    Integritas, Bakti, Efisiensi, Kamakmuran