1b0e09b6
BANNER2
banner4
BANNER1

LumLux Corp.

HID jeung LED
tumuwuh fixture cahayaLumLux
Corp

Kusabab ngadegna di 2006, Lumlux geus dedicated ka R & D tina fixture lampu efisiensi tinggi na controller dina cahaya suplemén Plant jeung cahaya Public.Produk lampu suplemén tutuwuhan geus loba dilarapkeun di Éropa jeung Amérika sarta geus meunang pasar global jeung reputasi dunya pikeun industri cahaya Cina urang.

Kalawan pabrik baku ngawengku leuwih 20.000 méter pasagi, Lumlux boga leuwih ti 500 staf profésional ti sagala rupa widang.Salila mangtaun-taun, ngandelkeun kakuatan perusahaan anu padet, kamampuan inovasi anu teu béak sareng kualitas produk anu saé, Lumlux parantos janten pamimpin di industri.

  • Redefine agriculture with photobio-techRedefine agriculture with photobio-tech

    visi perusahaan

    Ngadefinisikeun deui tatanén nganggo photobio-tech

  • Become a world-class intelligent power supply manufacturer, providing stable and efficient intelligent power supply products and servicesBecome a world-class intelligent power supply manufacturer, providing stable and efficient intelligent power supply products and services

    misi perusahaan

    Janten produsén catu daya calakan kelas dunya, nyayogikeun produk sareng jasa catu daya calakan anu stabil sareng efisien

  • People - oriented users first innovation reachPeople - oriented users first innovation reach

    Filsafat bisnis

    Jalma - pamaké berorientasi mimiti ngahontal inovasi

  • Integrity, Devotion, Efficiency, ProsperityIntegrity, Devotion, Efficiency, Prosperity

    nilai inti

    Integritas, Bakti, Efisiensi, Kamakmuran