Intelektualisasi Manufaktur Lampu Tumuwuh LED di Lumlux

●Abengkel produksi utomatic pikeun lampu tumuwuh LED.

Éta dipeunteun salaku bengkel demonstrasi calakan propinsi ku pamaréntah.

图片1

Kalayan munculna jaman Industri 4.0, manufaktur calakan parantos janten tren anu teu tiasa dihindari pikeun pamekaran produsén tradisional.Lumlux aktip nyebarkeun pamutahiran bengkel produksi manufaktur calakan, ngaluncurkeun sistem terintegrasi cerdas E-SOP, ngenalkeun robot dispensing otomatis, panangan penanganan mékanis bionik, sareng sadaya-digital LED tumuwuh garis sepuh tés cahaya.Garis produksi calakan pikeun manufaktur cahaya LED sadaya-digital, ti sistem manajemen calakan ka integrasi parabot manufaktur calakan, geus réngsé, sarta sakabéh garis geus nempatkeun kana pamakéan.

图片2

 

●E-SOP Intelligent Integrated System.

图片3

Opat prinsip: persetujuan Paperless, prosés katempo, manajemén calakan, produksi efisien.

Salaku bagian tina strategi ningkatkeun Lumlux Intelligent Manufacturing Workshop, sistem ieu ngadukung persetujuan, manajemén sareng penerbitan instruksi kerja éléktronik, anu tiasa maénkeun gambar, Word, Excel, PPT, animasi video sareng file sanésna.manajemén éléktronik geus greatly ningkat laju bursa garis produksi.Sistem E-SOP ogé ngahijikeun sistem telepon Andon, pamariksaan titik alat sareng fungsi ngawaskeun anti statik ESD pikeun ngaoptimalkeun prosés produksi ku sababaraha cara, ku kituna ningkatkeun efisiensi manajemén produksi sareng kualitas produk.

图片4

 

●Intelligent Assembling Line pikeun LED Tumuwuh Lampu

Garis assembling calakan pikeun LED tumuwuh lampu, kalawan "intelligence" salaku inti, integrates sistem operasi OT, IT téhnologi digital sarta parabot automation AT, nyambungkeun Tumbu konci manufaktur calakan ngaliwatan kontrol calakan sistem terpadu, sarta nyiptakeun ékologi IOT industri anyar dina. pabrik.Ieu sababaraha alat pinter:

Robot penanganan mékanis bionik:Operasi bionik produksi efisiensi tinggi, Aman sareng calakan.

Dina produksi calakan, robot diwanohkeun pikeun ngaganti leungeun manusa pikeun ngarengsekeun pajeujeut, monoton, sarta operasi sering dina rupa-rupa lingkungan kompléks, mastikeun kualitas jeung kasalametan produk gede pisan jeung gede pisan dina prosés penanganan sarta nyimpen waragad kuli.

图片5

 

Robot dispensing lem:360 ° operasi, prosés refined, produksi efisien.

Salaku hiji proyék pamutahiran calakan tina di Lumlux, lem dispensing robot bisa ngalengkepan prosés nu teu bisa dipigawé ku manusa.Éta ningkatkeun efisiensi produksi sareng kualitas produk, dina waktos anu sami, ngirangan biaya sareng ngahémat tenaga kerja.

图片6

 

Sadaya-digital ditingali garis sepuh:Kontrol calakan, Sinkronisasi data sacara real-time, Analisis data ageung.

Pusat kontrol listrik mandiri layar rampa sareng sistem kontrol PLC diadopsi, anu tiasa nyinkronkeun pengumpulan data sacara real-time sareng analisa arus, tegangan, beban sareng data sanésna ngaliwatan kontrol digital dina prosés sepuh produk, ngadeteksi parameter produk sareng kinerja. akurat sareng éfisién, ningkatkeun kualitas produk sareng ningkatkeun efisiensi produksi.

1b0e09b6

 

●SMT Manufaktur Lokakarya.

Bengkel manufaktur SMT ngagaduhan 5 jalur produksi patch otomatis, nganut peralatan canggih internasional, sareng gaduh kapasitas patching papan sumber lampu LED 1.2M, anu tiasa ngahontal kaluaran poean 2.2 juta titik SMT.Pamakéan garis produksi otomatis SMT geus éféktif ngaronjatkeun efisiensi produksi masal produk, sarta ngurangan laju defects produk bari nyimpen waragad kuli.

Dina 2020, bengkel manufaktur SMT bakal ngalaksanakeun "Proyék Hubungan Umum Kembar Digital pikeun Ngaoptimalkeun Prosés Produksi" tina "Proyék Propinsi Jiangsu sareng Transformasi Industri Inpormasi sareng Ngaronjatkeun" proyék khusus anu diprakarsai ku Dinas Industri sareng Téknologi Inpormasi Jiangsu, sareng proyék éta. parantos réngsé dina Oktober 2021.

图片7

Tempo di handap bubuka pikeun Jiangsu Propinsi Industrial sarta Émbaran Transformasi Industri jeung Ngaronjatkeun Project Special.

Ngaran proyék: proyék panalungtikan kembar digital pikeun optimasi prosés produksi

Unit Manajemén Proyék: Dinas Industri sareng Téknologi Inpormasi Propinsi Jiangsu

Pausahaan proyék: Lumlux Corp.

Dina Oktober 2021, panalungtikan téknologi kembar digital anu aya hubunganana parantos réngsé pikeun ngawujudkeun modél simulasi, integrasi otomatisasi prosés produksi, sareng optimasi prosés produksi:

◆ Ngadegkeun model pemetaan dua arah digital sarta simulasi-disetir prosés produksi industri urang, sarta téhnologi konstruksi kembar digital;

◆ Kabentuk kamampuhan pikeun ngitung jeung ngajawab model, kamampuhan pikeun ngahijikeun kembar digital tina garis produksi jeung automation widang, jeung ngarojong protokol widang industri mainstream jeung spésifikasi sambungan;

◆ Diwangun otomatis dina situs sareng kamampuan jasa terpadu, sareng gaduh kamampuan pikeun ngalaksanakeun verifikasi aplikasi dumasar kana manajemén sadaya prosés produksi (meuli, produksi, inventaris, transportasi, jsb.).

◆ Ngawangun sistem kembar digital industri has jeung bursa data jeung sistem informasi bisnis mainstream kayaning CRM, ERP, WMS, MES, jsb dina sakabeh pabrik.

图片8


waktos pos: Dec-02-2021