• banner

LumLux
Corp.

HID sareng LED mekarkeun perlengkapan pencahyaan

LumLux parantos taat kana filsafat anu nembus sikep kerja anu ketat kana unggal tautan produksi, kalayan kakuatan profesional pikeun nyiptakeun kualitas anu luar biasa. Perusahaan teras-terasan ningkatkeun prosés manufaktur, nyusun produksi kelas dunya sareng jalur uji, merhatoskeun pikeun ngontrol prosedur kerja konci, sareng ngalaksanakeun régulasi RoHS di sakitar jalan, supados ngawujudkeun kualitas luhur sareng manajemén produksi anu distandarkeun.

  • Z2 Die-cast HPS/CMH Series

    Z2 Maot-matak HPS / CMH Series

    ● Tuntas sepi sareng pembuangan panas maksimal

    ● RF tameng

    ● perlindungan pinuh

    ● Téknologi mimiti lemes

    ● Téknologi ngamimitian acak

    ● Pangaluyuan frékuénsi otomatis

    ● Sistem mogok deui

    ● Kasaluyuan lampu (AUVL / BLV / Philips)

    ● Cocog sareng kontrol lampu digital Lumlux

    ● Premium 95% interior aluminium hammertone reflektif

    ● Sistem DE katutup ngajamin fokus anu hadé sareng kasaluyuan

    ● Sertifikasi FCC & CSA / CE

  • Z7 Die-cast HPS/CMH Series

    Z7 Maot-matak HPS / CMH Series

    ● Tuntas sepi sareng pembuangan panas maksimal

    ● RF tameng

    ● Indikator status LED

    ● perlindungan pinuh

    ● Téknologi mimiti lemes

    ● Téknologi ngamimitian acak

    ● Pangaluyuan frékuénsi otomatis

    ● Sistem mogok deui

    ● Kasaluyuan lampu (AUVL / BLV / Philips)

    ● Cocog sareng kontrol lampu digital Lumlux

    ● Premium 95% interior aluminium hammertone reflektif

    ● Sistem DE katutup ngajamin fokus anu hadé sareng kasaluyuan

    ● jaminan 3 taun

    ● Sertifikasi FCC & CSA / CE

  • 200W LED Top Lighting Fixture

    200W Lampu Top Lighting Fix

    ● Alus panasna saé

    ● Daisy -chain

    ● 40% Énergi- hemat tibatan Sistem HID Tradisional

    ● Épéktip tiasa nyingkat periode pertumbuhan pepelakan

    ● Tingkat IP: IP65

    ● Luminaire Profesional

    ● Spéktrum anu tiasa disesuaikan

    ● Cocog pikeun buah, sayuran sareng kembang