• 3

LUMLUX CORP.

Profil Perusahaan

LumLux Corp. nyaéta perusahaan téknologi tinggi anu didedikasikeun pikeun R&D, produksi sareng penjualan HID sareng LED tumbuh lampu fixture sareng controller sareng ogé nyayogikeun solusi wangunan pabrik rumah kaca sareng Pabrik.Pausahaan ieu situated di Panyang Industrial Park, Suzhou, padeukeut jeung Shanghai - Nanjing jalan tol jeung Suzhou ring expressway sarta ngarasakeun jaringan stereo-lalulintas merenah.

Kusabab ngadegna di 2006, Lumlux geus dedicated ka R & D tina fixture lampu efisiensi tinggi na controller dina cahaya suplemén Plant jeung cahaya Public.Produk lampu suplemén tutuwuhan geus loba dilarapkeun di Éropa jeung Amérika sarta geus meunang pasar global jeung reputasi dunya pikeun industri cahaya Cina urang.

Kalawan pabrik baku ngawengku leuwih 20.000 méter pasagi, Lumlux boga leuwih ti 500 staf profésional ti sagala rupa widang.Salila mangtaun-taun, ngandelkeun kakuatan perusahaan anu padet, kamampuan inovasi anu teu béak sareng kualitas produk anu saé, Lumlux parantos janten pamimpin di industri.

LumLux geus adhering kana filosofi penetrating sikep kerja rigorous kana unggal link produksi, kalawan kakuatan profésional pikeun nyieun kualitas beredar.Pausahaan terus ngaronjatkeun proses manufaktur, constructs dunya produksi kelas munggaran tur garis test, nengetan kontrol prosedur kerja konci, sarta implements pangaturan RoHS di sakuliah jalan, ku kituna pikeun ngawujudkeun kualitas luhur sarta manajemén produksi standardized.

Kalawan ngembangkeun ngembangkeun tatanén modern, LumLux bakal neruskeun uphold filosofi perusahaan "integritas, dedikasi, efisiensi jeung win - win", cooperate kalawan mitra devoted kana widang tatanén, nyieun usaha pikeun isukan hadé kalawan modernisasi tatanén.

Budaya Perusahaan

Visi perusahaan

visi: Ngagunakeun Power Supply calakan pikeun Nyiptakeun Future Leuwih alus

misi perusahaan

Janten produsén catu daya calakan kelas dunya, nyayogikeun produk sareng jasa catu daya calakan anu stabil sareng efisien

Filsafat bisnis

Jalma - pamaké berorientasi mimiti ngahontal inovasi

nilai inti

Integritas, Bakti, Efisiensi, Kamakmuran

Tur Pabrik

Honors parusahaan

Contact us pikeun inpo nu leuwih lengkep