• 3

LUMLUX CORP.

Profil Perusahaan

LumLux Corp mangrupikeun perusahaan téknologi luhur anu didékasikeun pikeun P&P, produksi sareng penjualan HID sareng LED tumerapna lampu sareng pengontrol sareng ogé nyayogikeun solusi ngawangun pabrik héjo sareng Pabrik. Perusahaan perenahna di Panyang Industrial Park, Suzhou, caket sareng Shanghai - jalan raya Nanjing sareng jalan raya Suzhou ring terasrasakeun jaringan stereo-traffic anu merenah.

Kusabab didirikeun taun 2006, Lumlux parantos didedikasikan pikeun R & D tina perlengkapan lampu efisiensi tinggi sareng pengendali dina lampu suplemén Tutuwuhan sareng lampu Public. Produk cahaya suplemén tutuwuhan parantos seueur diterapkeun di Éropa sareng Amérika sareng parantos kéngingkeun reputasi pasar global sareng reputasi dunya pikeun industri pencahayaan Cina.

Kalayan pabrik standar na ngalangkungan langkung ti 20.000 méter pasagi, Lumlux ngagaduhan langkung ti 500 padamel profesional tina sagala rupa bidang. Mangtaun-taun, ngandelkeun kakuatan perusahaan padet, kamampuan inovasi anu teu bérés sareng kualitas produk anu saé, Lumlux parantos janten pamimpin di industri.

LumLux parantos taat kana filsafat anu nembus sikep kerja anu ketat kana unggal tautan produksi, kalayan kakuatan profesional pikeun nyiptakeun kualitas anu luar biasa. Perusahaan teras-terasan ningkatkeun prosés manufaktur, nyusun produksi kelas dunya sareng jalur uji, merhatoskeun pikeun ngontrol prosedur kerja konci, sareng ngalaksanakeun régulasi RoHS di sakitar jalan, supados ngawujudkeun kualitas luhur sareng manajemén produksi anu distandarkeun.

Kalayan pamekaran pangembangan tatanén modéren, LumLux bakal teras-terasan ngadukung filsafat perusahaan "integritas, dédikasi, épisiénsi sareng win - win", damel babarengan sareng mitra anu dikhususkeun dina bidang pertanian, usaha pikeun énjing anu langkung saé kalayan modérenisasi pertanian.

Budaya Perusahaan

Visi perusahaan

visi: Ngagunakeun Suplai Daya calakan pikeun Nyiptakeun Kahareup Hadé 

Misi perusahaan

Janten pabrikan suplai kakuatan calakan kelas dunya, nyayogikeun produk sareng jasa kakuatan calakan anu stabil sareng épisién

Filsafat bisnis

Pamaké anu berorientasi ka jalma mimiti ngahontal inovasi

Nilai inti

Integritas, Bakti, Efisiensi, Kamakmuran

Wisata Pabrik

Penghormatan Perusahaan

Hubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi