• banner
  • This Device Allows You to Eat Your Own Vegetables without Going Out!

    Alat Ieu Ngidinan Anjeun Ngadahar Ow Anjeun...

    [Abstrak]Ayeuna, alat penanaman bumi biasana ngadopsi desain terpadu, anu nyababkeun seueur kasulitan pikeun gerakan sareng ngamuat sareng ngabongkar.Dumasar kana karakteristik ruang hirup warga kota sareng tujuan desain produksi pepelakan kulawarga, tulisan ieu ngajukeun ...
    Maca deui
  • Plant factory-a better cultivating facility

    Pabrik tutuwuhan-a hadé budidaya fa ...

    "Bédana antara pabrik pepelakan sareng ngebon tradisional nyaéta kabébasan produksi pangan seger lokal dina waktos sareng rohangan."Dina tiori, ayeuna, aya cukup dahareun di bumi pikeun nyocogkeun kira-kira 12 milyar jalma, tapi cara kadaharan disebarkeun ka sakuliah dunya nyaéta ...
    Maca deui
  • LED Grow Light Manufacturing Intellectualization at Lumlux

    LED Tumuwuh Lampu Manufaktur Intellec...

    ● workshop produksi otomatis pikeun LED tumuwuh lampu.Éta dipeunteun salaku bengkel demonstrasi calakan propinsi ku pamaréntah.Kalayan munculna jaman Industri 4.0, manufaktur calakan parantos janten tren anu teu tiasa dihindari pikeun pamekaran produsén tradisional.Lumlux aktip depl ...
    Maca deui
  • Export Data of Plant Grow Lights in The First Three Quarters of 2021

    Data Ékspor Lampu Tumuwuh Tutuwuhan di T...

    Dina tilu kuartal kahiji taun 2021, total ékspor produk lampu Cina totalna US $ 47 milyar, paningkatan taun-ka-taun 32.7%, paningkatan 40.2% dina période anu sami dina taun 2019, sareng tingkat pertumbuhan rata-rata dua taun. tina 11,9%.Di antarana, nilai ékspor produk lampu LED éta 33,8 b ...
    Maca deui
  • CCTV1 Let’s Talk Qichang Yang Plant Factory Demonstrates National Agricultural High-tech Level

    CCTV1 Hayu Urang Ngobrol Qichang Yang P...

    Dina 11 Juli 2020, Qichang Yang, lulugu élmuwan Pabrik Smart Plant tina Akademi Élmu Pertanian Cina, muncul dina program TV nonoman publik munggaran di Cina CCTV1 "Hayu Urang Ngobrol", ngungkabkeun misteri pabrik pabrik pinter anu ngarobih tradisional. ...
    Maca deui
  • Three common mistakes and design suggestions of LED grow lighting

    Tilu kasalahan umum sareng saran desain ...

    Bubuka Cahaya maénkeun peran konci dina prosés tumuwuhna tutuwuhan.Ieu téh mangrupa pupuk pangalusna pikeun ngamajukeun nyerep klorofil tutuwuhan jeung nyerep rupa kualitas tumuwuh tutuwuhan kayaning karoten.Sanajan kitu, faktor decisive nu nangtukeun tumuwuhna tutuwuhan mangrupakeun komprehensif ...
    Maca deui
  • Lumlux at Horti China 2021

    Lumlux di Horti China 2021

    Kalayan modél sareng konsép komunikasi internasionalna, HORTI CHINA promosi téknologi sareng alat, ngumpulkeun bakat sareng komunitas, promosi merek, promosi transaksi ageung, sareng komitmen pikeun ngamajukeun paningkatan industri buah, sayuran sareng kembang Cina.Dina sarua ...
    Maca deui
  • Research on the Effect of LED Supplementary Light on the Yield Increasing Effect of Hydroponic Lettuce and Pakchoi in Greenhouse in Winter

    Panalungtikan ngeunaan Pangaruh Suplemén LED...

    Panaliti ngeunaan Pangaruh Lampu Suplemén LED dina Ngaronjatkeun Pangaruh Apu Hidroponik sareng Pakchoi di Rumah Tangga dina Usum Usum tiis [Abstrak] Usum tiis di Shanghai sering ngalaman suhu anu rendah sareng cahaya panonpoe anu rendah, sareng kamekaran sayuran daun hidroponik di rumah kaca laun a ...
    Maca deui
  • Pioneer in Horticulture——Lumlux at 23rd HORTIFLOREXPO IPM

    Pelopor dina Hortikultura——Lumlux di 23...

    HORTIFLOREXPO IPM mangrupikeun pameran dagang pangbadagna pikeun industri hortikultura di China sareng diayakeun unggal taun di Beijing sareng Shanghai sacara bergantian.Salaku sistem pencahayaan hortikultura anu berpengalaman sareng panyadia solusi langkung ti 16 taun, Lumlux parantos damel sareng HORTIFLOREXPO IPM caket kana d...
    Maca deui
  • Vertical farms meet human food needs, allowing agricultural production to enter the city

    Ladang vertikal nyumponan kabutuhan pangan manusa,...

    Panulis: Zhang Chaoqin.Sumber: DIGITIMES Paningkatan gancang dina populasi sareng tren pangembangan urbanisasi diperkirakeun ngadorong sareng ngamajukeun pangwangunan sareng kamekaran industri pertanian vertikal.Ladang vertikal dianggap tiasa ngarengsekeun sababaraha masalah produksi pangan, ...
    Maca deui
  • Plant factories in science fiction films

    Pabrik pabrik dina pilem fiksi ilmiah

    Sumber artikel: Plant Factory Alliance Dina pilem saméméhna "The Wandering Earth", panonpoé gancang sepuh, suhu permukaan bumi pisan low, sarta sagalana geus layu.Manusa ngan bisa hirup di dungeons 5 Km ti beungeut cai.Teu aya cahaya panonpoe.Tanah nyaéta ...
    Maca deui
  • The development status and trend of LED grow lighting industry

    Status pangwangunan sareng tren L ...

    Sumber Asli: Houcheng Liu.Status ngembangkeun sarta trend industri cahaya tutuwuhan LED [J].Journal of katerangan Téknik, 2018,29 (04): 8-9.Sumber Artikel: Bahan Sakali Cahaya Jero mangrupikeun faktor lingkungan dasar pikeun kamekaran sareng pamekaran pepelakan.Cahaya henteu ngan ukur nyayogikeun énergi pikeun pepelakan ...
    Maca deui